Yeni yılda kendinizi yenileyin

...


2012 devri kapandı. Yeni bir yıla, yeni başlangıçlara yelken açma vakti şimdi. Tabii bunun için kendinizi yenilemeniz de şart! Kendinizde uzun süredir değiştirmek istedikleriniz için harekete geçmeninse tam zamanı. Şimdi derin bir nefes alın ve ELMAELMA'nın değişim önerilerine göz atın.
10 1

Gözlerinize uyguladığınız klasik hareketleri sonlandırın. Biraz cesur olun ve baş rolü gözlerinize vermeyi deneyin. Nasıl mı? Siyah ince çekeceğiniz eyeliner ve yoğun hacim veren, ekstra kıvrımlar oluşturan bir rimel edinin. Far tercihini size bırakıyoruz.
10 2

Kalın kaşların bu sezon trend olduğunu söylemiştik. Anne Hathaway'in makyörünün kullandığı kaş kalemiyle kaş şeklini belirginleştirmesi doğal bir görünümle vurguyu gözlere vermiş.

Diğer bir noktaysa tutkulu kırmızının dudaklardaki kullanımı. Hathaway'e baktığımızda açık tengi ve dudakları dikkat çekiyor. Bu vurgulardan ve çekici olmaktan korkmayın.
10 3

Nötr renklerle ışıldamak işte bu! Emily Blunt'ın doğal güzelliği bir yana makyajındaki tonlar tam anlamıyla mükemmel. Işıltının bu kadar masum ve asil bir makyaj daha görmedik. Saç rengi, aksesuarları ve elbisesinin tonlarının birleşimiyle zarafeti konuşuyor. Böyle bir dengeyi kurmak kim istemez?
10 4