Yuvarlak yüzlülere saç önerileri!

Yuvarlak yüz hatları için saç stillerinde dikkat edilmesi gerekenler!


Bazen ayna karşısında diyoruz ki "Acaba saçımı şöyle kestirsem bana daha çok mu yakışır?" Size en çok yakışacak olan yüz hatlarınıza uygun olan kesim. Neden derseniz, saçlarınızı yüz şeklinize göre kestirmeniz, yüz hatlarınızı ortaya çıkarmanız açısından oldukça önemli.

Belirgin yüz hatları sizin karakteristik güzelliğinizi sıradanlıktan kurtarır. Kendinize özgü güzelliğinizi ön plana çıkarmak istiyosanız, yüzünüzü tanıyarak saçlarınızı şekilllendirmelisiniz.

Kuaförden çıktıktan sonra herkesi hayrete düşüren bir görünüme sahip olmak, tamamen değişmek istiyorsanız yüz şeklinize göre saçınıza yapmanız ve yapmamanız gereken şeyleri bilmeniz gerekiyor. Aksi halde size yakışmayacak bir kesim sizi aynalara küstürebilir. İşte yuvarlak yüzlülerin yapması ve yapmaması gerekenler!
10 1

Yuvarlak yüz hatları için saç tavsiyeleri genellikle saç uzunluğuyla değil stiliyle alakalıdır. Yuvarlak yüzlü kadınlar kısa saçlarla da uzun saçlarla da güzel görünebilirler.

Eğer tercihiniz ikincisi yani uzun saçlardan yanaysa, o zaman saçlarınıza kat vermeyi düşünebilirsiniz. Dümdüz uzun saçlar sadece yüzünüzün yuvarlaklığını vurgularken, katlı, hareketli saçlar yüz şeklinizle birlikte güzel hatlarınızı da ortaya çıkarıyor.
10 2

Saçlarınızı tararken ortadan ayırırsanız, yanaklarınızı ve alnınızı daha geniş görünür. Yüz hatlarınızın abartılı görünmesini istemezsiniz o nedenle bunun yerine saçlarınızı yana ayırın.

Bu basit hareket görünüşünüzü düşündüğünüzden daha çok değiştirecek.
10 3

Yuvarlak yüz şekline sahipseniz saçlarınızı kabartmanız ve yükseklik kazandırmanız daha hoş görünmenizi sağlar. Bu sayede yüzünüz daha uzun görünecek.

Saçlarınızı bu şekilde kabartmıyorsanız yeni birşeyler denemek sizi korkutabilir. Biraz cesur davranın ve saçlarınızı kabartın, görünüşünüze bayılacaksınız.
10 4