Yüz kontürü nasıl yapılır?

İşte yüz kontürü makyajının incelikleri!


Bej ve kahverengi gölgeleri makyaj paletimizde görmeyi sevmiyor olabiliriz. Fakat onlar yüzümüzdeki mükemmeliği sağlayan en özel tonlar. Nötr ve toprak tonlarını makyajınızda kullanabilir, burnunuzu kamujle edebilir ve elmacık kemiklerinizi keskinleştirebilirsiniz.

Makyaj tasarımcıları da, açık ve koyu renkleri kullanmanın kadınlar için en iyi yöntemlerden biri olduğunu söylüyor. Biz de, mükemmel bir efekt için kontür tekniklerini en iyi makyaj tasarımcılarından öğrendik.
8 1

Kontür yapmak basit görünse de yanlış bir hamlede sizi karanlığa götürebilir. Görünmesini istemediğiniz bölgeleri mat gölgelerle kamufle edin.

Burnun kenarlarını ve yanak oyuklarınızı aydınlatın. Yanaklarınızın tepe noktasına ışıltı ekleyin ve yansımasını sağlayın.
8 2

Doğru malzemeleri almak önemli. Yüzünüze uygun doğru tonları alın ve uygulayın.
8 3

Makyaj malzemelerinizden en koyu tonu seçin ve sanatınızı uygulamaya başlayın. Elmacık kemiklerinizin tam alt hizasına gelecek şekilde diyagonal bir çizgi çekin.

Fırça yardımıyla pudrayı yuvarlak dokunuşlarla dağıtın, elmacık kemiklerinizin ne kadar ön plana çıktığını göreceksiniz.
8 4