Zayıf kadınların diyet sırları!

Kilosunu korumayı başaran ve her daim incecik görünen kadınlar, akıllıca stratejiler uyguluyorlar. İşte form tutmasını bilen kadınların sırları.


Kilosunu korumayı başaran ve her daim incecik görünen kadınlar, akıllıca stratejiler uyguluyorlar. New Yorklu Diyetisyen Cynthia Sass, form tutmasını bilen kadınların sırlarını sizinle paylaşıyor.
9 1

Zayıf kadınların en belirgin ortak özelliklerinden biri, neyi sevip sevmediklerini iyi bilmeleri ve sırf önlerine geldi diye çok da bayılmadıkları şeyleri yememeleri. Eğer gereksiz olduğunu düşünürseniz önünüzdeki yemeğe dokunmayın. Vücudunuz en iyisini hak ediyor, bu nedenle sadece değerli gördüğünüz yiyeceklere dokunun.
9 2

Yemeğinizin tadını çıkara çıkara, yavaş yavaş yemeği deneyin ve sofradan tıka basa yemeden kalkın. Mesela, tokluk seviyesini 1 ile 10 arasında değerlendirirsek, 5 seviyesinde hissettiğinizde yemeyi bırakın.

Çünkü zaten beyinin 'doydum' mesajını göndermesi 15 dakika sürüyor. Yemek yemeği bırakıp 15 dakika beklerseniz, önünüzdekilerin hepsini bir çırpıda yemeniz gerekmediğini anlayacaksınız.
9 3

Çoğu kadın diyet kurallarına takılı kalmış yaşıyor. Oysa, mega porsiyonlar yemedikten sonra canınızın istediğini yemekte sorun yok. Çok canınız istediyse, 3 değil de 1 dilim pizza yemek ya da bir çikolatadan bir kare almak size kilo aldırmaz.
9 4