Bel çantaları, kulllanımı oldukça pratik ve bir çok kombine uyum sağlıyor. Aynı zamanda kişiye rahatlık sağlayan bu çantalar her ne kadar Kendall Jenner'ın yeniden hayata geçirdiği bir akım olsada 2019 yılında hem çeşitleri daha çok artmış durumda hem de kullanımı artış sağladı. Peki bel çantalarını nasıl kullanırız? İşte sizler için bel çantasının kullanım kolaylığı sağlayan özellikleri!

7 2

KEMER GÖREVİ GÖRÜYOR!

Özellikle son dönemlerde popüler olan salaş giyim tarzı günümüzde bir çok kadının kendi bedeninden büyük alışveriş yapmaya yönlendiriyor. Sizde büyük bir gömlek elbisenizin beline bel çantasını kullanarak kemer görevi görebilirsiniz. 

7 3

Veya bol pantolonlarınızın beline aynı şekilde kemer gibi kullanarak belinize büyük gelen pantolonlarınızı idare edebilir hemde modaya uyum sağalayabilirsiniz!

7 4

ÇANTA KULLANMAYI PEK SEVMİYORSANIZ...

Her ne kadar bir çanta kadının ayrılmaz bir parçası olarak bilinse bile bir çok kadın günümüzde çanta kullanmayı alışkanlık haline getiremiyor. Ancak çantayı sürekli olarak evde unutmak yanınıza alacağınız eşyalarında kısıtlanması anlamına gelecektir. 

7 5