Edify Kelepçe - 849 TL İddialı parçalar kullanmayı seviyorsanız Edify Kelepçe bileklik mutlaka sizin olmalı. Edify Kelepçe Kristal İncileri, pembe altın kaplama ve kristal pavé, V şeklinde bileşenlerle bir araya getiriyor. Benzersiz bir Swarovski teknolojisi kullanılarak geliştirilen Kristal İnciler rakipsiz bir ışıltı sunuyor. Harika bir Anneler Günü hediyesi.
12 2
Edify Kolye, Küçük Boy - 259 TL Klasik inci kolyenin görkemli ve canlı bir yorumu. Bu seçkin kolye tasarımında bir Kristal İnci, pembe altın metal kaplama V şeklinde bir bileşen ve kristal pavé kullanıldı. Tarz ipucu: farklı metal kaplama kolye ya da kolye uçlarıyla üst üste takarak son moda bir tarz yaratın.
12 3
Edify Tam Tur Kolye - 849 TL Klasik inci kolyenin canlı ve ihtişamlı bir yorumu. Bu kolye ucu Kristal İncileri, pembe altın kaplama metal ve kristal pavé V şekilli bileşenlerle bir araya getiriyor. Benzersiz bir Swarovski teknolojisi kullanılarak geliştirilen Kristal İnciler rakipsiz bir ışıltı sunuyor. Harika bir Anneler Günü hediyesi.
12 4
Eminence Tel Küpeler - 259 TL Bu sezonun popüler modellerinden tel küpeler kulakta yarattığı katmanlı görünümle ön plana çıkıyor. Bu rodyum kaplama iğneli küpeler su çiçeklerinden esinlenen taze renk paletiyle baharın tatlı havasını yakalıyor. Küpenin üst kısmında bulunan pembe kristal Swarovski’nin özel kristal tekniği ile vurgulanarak tasarıma fazladan ışıltı katıldı. Küpelerin uzunluğu 3 cm.
12 5