9-15 Temmuz 2018 haftalık Kova burcu yorumu

Kova burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. 9-15 Temmuz 2018 haftalık Kova burcu yorumlarının detayları ve videolu anlatımı haberimizde.

9-15 Temmuz 2018 haftası Kova burcu yorumları için astroloji ne diyor? Bu hafta Kova ve yükselini Kova olanları aşk, para, iş ve sağlık alanlarında neler bekliyor? 9-15 Temmuz haftası için Kova burcu haftalık yorumları Hande Kazanova'nın videolu anlatımıyla elmaelma.com'da. 9-15 Temmuz 2018 haftalık Kova burcu yorumlarının detayları hem haberimizden okuyabilir hem de haberimizdeki playerdan videolu olarak izleyebilirsiniz. Bu hafta Kovayorumlarına göre Kovalar salı gününden itibaren Jüpiter etkisine girecekler ve kariyer alanları etkilencek. Evinizle evliliğinizle ilgili sorunlar varsa bu tarihten sonra çözülmeye başlayacak Kovalar bu hafta yeni başlangıçlara da hazır olun. İşte Hande Kazanova'nın -15 Temmuz 2018 haftalık Kova burcu yorumlarının detayları şöyle:

"Mars sizin burcunuzda geriliyor, enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koymakta zorlanıyorsunuz bu hafta iş ile ilgili konular daha fazla gündeminize yerleşebilir. Hemen hafta başında ortaklaşa işlerinizde önemli adımlarınızda tutamayacağınız sözlerden kaçının. Salı günü itibari ile Jüpiter düzeliyor, bu düzelme kariyer ve statü alanlarınıda düzelicek sevgili Kova’lar. Kariyerinizde, işinizde büyük şanslarla karşılaşma fırsatlarınız artacak. Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle beraber ortak parasal konularda çözüme ulaştırmak istediğiniz konular devrede olacak. Ruhsal konular, ruhsal çalışmalara daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. Kredi almak, bir borcun altına girmek içinde uygun bir dönem içinde olacaksınız. Cuma günü gerçekleşen parçalı Güneş tutulması iş, hizmet, sağlık alanlarınızda gerçekleşecek sevgili Kova’lar. İşinizde beklenmedik oluşumlar meydana gelebilir. Sağlınızla ilgili konu ve olaylar bu tutulmayla beraber hızlanacak. Güneş tutulmaları başlangıçlarla alakalı olduğunu için yeni adımlar, yeni başlangıçlar bu dönemde sizi etkileyebilir. Haftasonu parasal konularda güzel sonuçlar alacaksınız."