13 Temmuz 2018 Güneş tutulması burçlara etkileri

13 Temmuz 2018 Güneş tutulması burçlara etkileri elmaelma.com'da. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova Boğa burcu yorumları

13 Temmuz 2018 Güneş tutulması burçlara etkileri

13 Temmuz 2018 Güneş tutulması burçlara etkileri elmaelma.com'da. Güneş tutulması 13 Temmuz 2018 Cuma günü peki Güneş tutulması Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova Boğa burçlarına nası etki edecek? Haberimizde Koç burcu Güneş tutulması etkileri, Boğa burcu Güneş tutulması etkileri, İkizler burcu Güneş tutulması etkileri, Yengeç burcu Güneş tutulması etkileri, Aslan burcu Güneş tutulması etkileri, Başak burcu Güneş tutulması etkileri, Terazi burcu Güneş tutulması etkileri, Akrep burcu Güneş tutulması etkileri, Yay burcu Güneş tutulması etkileri, Oğlak burcu Güneş tutulması etkileri, Kova burcu Güneş tutulması etkileri ve Balık burcu Güneş tutulması etkilerinin detaylarını okuyabilirsiniz. 

Temmuz 2018 astroloji ve burç yorumları Güneş ve ay tutulması gibi iki önemli olayı barındırıyor. 13 Temmuz 2018 Cuma günü Güneş Tutulması gerçekleşecek. Ay tutulmasının tarihi ise 27 Temmuz 2018 Cuma.İşte Güneş tutulmasının burçlara etkileri...

KOÇ BURCU GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLERİ

13 Temmuz 2018 cuma günü gerçekleşecek olan Güneş tutulması Koç burcu etkisi aile ve yuva alanlarında olacak. Güneş tutulmasıyla Koçlar için ailevi konularda hiç beklenmedik hızda değişimler olabilir. Güneş tutulması etkisi altındaki Koç burcu için sorunları kolay idare etmek diye bir şey olmayacak. Sıkıntılarla başa çıkmak için yüksek efor sarf etmeleriniz gerekebilir.

BOĞA BURCU GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLERİ

13 Temmuz'daki Güneş tutulması Boğa burcu için yakın çevre, akraba, kuzen, kardeşlerinizin hayatında önemli konu ve olayları karşınıza getirme anlamı taşıyacak. Boğalar da Güneş tutulması sonrası bu olaylara şahit olabilir ya da alacakları kararlar sizin de hayatınızı etkileyebilir. Diğer yandan iletişime dayalı her tür işte ya da girişiminizde de hızlı gelişmelerin karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bir takım krizlerle uğraşmak bu tutulmanın etkilerinden olacak.

İKİZLER BURCU GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLERİ

13 Temmuz’da oluşacak Güneş tutulması İkizler burcunu parasal konularda etkileyecek. İkizler burcu Güneş tutulması sonrası eline para geçecek. İkizler burcu uzun zamandır çabaladığı işlerin sonuçlarını Güneş tutulması sonrası alabilir. Bir yere borç vermiş olabilirsiniz borç size geri dönmüş olabilir. Bu dönemde cebinize girecek olan parayla ilgileneceksiniz İkizler. 

YENGEÇ BURCU GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLERİ

13 Temmuz’daki güneş tutulması İkizler burcunda özellikle doğum günü 13 Temmuz'dan bir kaç gün önce ve sonra olanları etkileyecek. İkizler burcundan olanlar bu seneyi diğer senelere nazaran unutamayacaksınız hayatınızda büyük değişimler oluşabilir. Bu değişimler sizi zorlayacak elbette, rahatlıkla gelmeyecek bir mücadele gerektirecek ama bunun sonucunda geriye dönüp baktığınızda aslında hayatınızda olması gereken konu ve olayların olduğunu farkedeceksiniz.

ASLAN BURCU GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLERİ

13 Temmuz’da güneş tutulması var bu güneş tutulması sizin kadersel alanınızda gerçekleşiyor yani beklenmedik olana açık olmanız gereken bir dönem, çok büyük girişimlerde bulunmamanız gereken bir tutulma. Biliyorsunuz güneş tutulması başlangıçlarla alakalı, ilerlemelerle alakalıdır ama bu sizin kadersel ve kapalı alanınızda gerçekleştiği için büyük ilerlemelerdense kendinizi tanıyacağınız, zor ve kötü alışkanlıklarınız varsa bütün bunları geride bırakacağınız bir döngü olarak karşınıza çıkabilir. Yurtdışında yada beklenmedik yerlerde değişik etkiler devrede olacak bu tutulmayla beraber sağlığınıza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin.

BAŞAK BURCU GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLERİ

13 Temmuz’da oluşacak güneş tutulması sosyal çevre alanlarınızda gerçekleşiyor çevrenizi değiştirebilirsiniz, özel hayatınızda alacağınız bir karar yada özel hayatınızdaki bir insanın sizin üzerinizde yapacağı bir etki çevresel olayları karşınıza getirebilir. İşinizi değiştirebilir, özel hayatınızdaki insanı değiştirebilirsiniz, çevrenizi değiştiriyorsunuz ama bu yeni çevre size yeni kapılar aralıyacak.

TERAZİ BURCU GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLERİ

13 Temmuz’da oluşacak olan Güneş tutulması kariyer ve iş alanlarınızda önemli adımları karşınıza getirebilir. Büyük bir işe başlayabilirsiniz, büyük bir projenin içinde yer alabilirsiniz eşinizin ailesininde de önemli değişimler, dönüşümler, başlangıçlar bu tutulmayla birlikte devrede olabilir ama bu tutulmanın bir özelliğide var. Sonuçta bu o kadar kolay olmayacak. Aile hayatınızdaki oluşumlar tüm bu adımlarınızı zorlaştırabilir. Aynı anda birden fazla cephede savaşıyor olabilirsiniz hem işiniz, hem özel hayatınız, hem aileniz ile ilgili üzerinizde hissettiğiniz bu baskı bu tutulma zamanı biraz sizi yorabilir.

AKREP BURCU GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLERİ

13 Temmuz’da oluşan Güneş tutulması seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, hukuki meseleler ticari adımlarınızı hızlandırabilir bu alanlarda hızlı gelişmeler ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz.

YAY BURCU GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLERİ

13 Temmuz’da gerçekleşecek olan Güneş tutulması ortak parasal konularda önemli başlangıçları karşınıza getirebilir. Eşinizin yada partnerinizin parasal konularında da bir açılım ya da beklenmedik bir olay devrede olacak bu tutulmayla beraber yada bir miras yada beklediğiniz bir ödeme bu dönemde daha fazla hayatınıza yer edecek.

OĞLAK BURCU GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLERİ

13 Temmuz’da bir Güneş tutulması gerçekleşecek bu Güneş tutulması sizin için önemli sevgili Oğlak’lar. Özel hayat alanınızda oluşacak bu tutulmayla beraber evliliğe adım atabilirsiniz, yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz, söz, nişan gibi işler bu dönemde önem kazanıyor. Yine ortaklaşa atılacak işler önemli ve bu alanda da büyük girişimler bu tutulmayla beraber devrede olacak. Bu dönem içersinde eğer hayatınızda bir insan varsa onunla çok fazla sürtüşmemeye sıkıntı ve sorunlar yaşamamaya özen gösterin çünkü bu tutulmayla beraber farklı kararlar almaya meyillisiniz.

KOVA BURCU GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLERİ

13 Temmuz’da bir tutulma gerçekleşecek bu Güneş tutulması iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı tetikliyor. İşinizde büyük değişimler bu tutulmayla birlikte devrede olabilir. Sağlığınızla ilgili konularda da önemli kararlar alabilirsiniz. Yanınızda çalıştığınız yada çalıştırdığınız insanlar varsa onların hayatında da önemli bir takım olaylar devrede olacak. Günlük hayatınızın ritminde hızlı gelişmelere hazırlıklı olmalısınız sevgili Kova’lar.

BALIK BURCU GÜNEŞ TUTULMASI ETKİLERİ

13 Temmuz’da bir Güneş tutulması yaşanacak ve bu tutulma sizin aşk alanlarınızı tetikleyecek sevgili Balık ve yükseleni Balık olanlar. Aşk her an kapınızı çalabilir, hatta Temmuz başında kapınızı çalmış olabilir ama siz önemli kararlar almak istiyor olabilirsiniz. Güzel bir bebek haberi sizi heyecanlandırabilir. Bu dönemde sosyal çevrenizdeki olayları kendi özel hayatınızla dengelemek çok da kolay olmayacak ama yine de diğer burçlara göre bu tutulmayı daha şanslı yaşacaksınız.

 

Yorumlar