Zerrin Özer'in Kerim Tekin paylaşımı olay oldu sensiz 1 yıl daha!

Zerrin Özer, bir zamanlar aşk yaşadığı iddia edilen trafik kazasında hayatını kaybeden Kerim Tekin'in ölüm yıldönümünü unutmadı, sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer yaklaşık 2 yıl boyunca gözlerden uzak aşk yaşadığı sevgilisi Murat Akınca ile dünyaevine girmişti. Kendisinden 27 yaş küçük sevgilisi Murak Akınca ile ilgili ortaya atılan iddialardan sonra Zerrin Özer'in menajeri, yaptığı basın açıklamasında Özer'in boşanacağını duyurmuştu. Çok zor günler geçiren Zerrin Özer, trafik kazasında hayatını kaybeden eski dostu Kerim Tekin'le ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Özer, ölümünün 21. yılında yakın dostunu unutmadı.

''SENSİZ 1 YIL DAHA'' NOTUNU DÜŞTÜ 

Kerim Tekin 1998 yılında Afyon'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti.  Son zamanlarda oldukça zor günler geçiren Zerrin Özer, ölümünün 21. yılında yakın dostunu unutmadı. Kerim Tekin ile fotoğrafını Instagram sayfasında paylaşıp, "Sensiz 1 yıl daha..." notunu düştü.

KERİM TEKİN NASIL ÖLDÜ?
 
Yaz Aşkım filminden sonra Kar Beyaz adlı filmin çekimlerine başlamış, çekimler devam ederken Afyon'a konsere gitmiş diğer sanatçı arkadaşlarından önce, menajeri Halis Bütünley ile İstanbul'a dönerken Sandıklı'da trafik kazası geçirmiş ve 23 yaşında vefat etmiştir.