Koç ve Yükselen Koçlar Tutulma sizin 6 evinizde gerçekleşiyor. Günlük rutinlerinizde ve çalışma şartlarınızda kadersel değişimler sizi bekliyor. Ne kadar titiz ve disiplinli şekilde hareket eder ve gelişmelere karşı esnek okursanız, o kadar pozitif yönde gelişme kaydedersiniz.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Tutulma sizin 5. evinizde gerçekleşiyor. Aşk konularında veya çocuklarınız ile ilgili konularda önemli, kritik ve kadersel gelişmeler sizi bekliyor. İşlerinizi hallederken titizlikle ve mantıklıca yaklaşmalı ama yeri geldiğinde akışta kalmalısınız.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Tutulma sizin 4. evinizde gerçekleşiyor. Ev konularında olması gereken önemli gelişmeler ve başlangıçlar sizi bekliyor. Siz de mantıklı ve sistemli bir şekilde hareket edip gerektiğinde de esnek olabilirseniz, gelişmelere çok daha kolay adapte olabilirsiniz.
13 4
Yengeç ve Yükselen Yengeçler Tutulma sizin 3. evinizde gerçekleşecek. Yakın çevreniz, akrabalarınız komşu veya kardeşlerinizle ilgili olarak olması gereken kadersel gelişmeler olmak üzere. Siz disiplinli bir yaklaşım sergileyip olacaklara da esneklikle yaklaşırsanız, güzel gelişmeler kaydedebilirsiniz.
13 5