BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) Beklentilerinizin gerçekleşmesi anlamında olumlu adımlar atabileceksiniz. Beklediğiniz bazı haberleri bugün alabilirsiniz ya da sizin için ilginç iletişimler söz konusu olabilir. Bazı huzursuzluklar yaşayabileceğiniz bir gün geçirme ihtimaliniz yüksek olduğundan stresten uzak durmaya çalışmalısınız.
12 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) İş yaşamınızdaki sıkıntının geçici olduğunun farkındasınız ama bunun genel bir sıkıntının parçası olduğunu da biliyorsunuz. Yetenekleriniz sizi hiçbir zaman çözümsüz bırakmıyor. Anlayışınızın biraz düşük olacağı bir gündesiniz. Size bir derdini açmak isteyen bir kişiye duyarsız davranabilirsiniz.
12 3
YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz) Bu çabanızla yakında iş hayatınızda sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşle ilgili gösterdiğiniz istikrar takdir topluyor. Bunun sizi tetikleyip eforunuzu arttıran bir etki yarattığı imajı veriyorsunuz. Bazı basit olaylara çok ani ve agresif tepkiler veriyorsunuz. Biraz daha soğukkanlı ve rahat hareket etmeyi öğrenmelisiniz.
12 4
ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos) Titiz çalışma anlayışınız bazı arkadaşlarınızda onlara az güven duyduğunuz duygusu uyandırıyor. İyi bir arşivcisiniz. Bilirkişilerin verdiği, doğru olması çok muhtemel bilgiler bile arşivinize başvurmanızı engellemiyor. Bir bilgi yetmezliği bir aksamaya yol açtı. Telafisi size düşecek. Dış görünüşünüze yeteri kadar önem vermiyorsunuz. Kendinize zaman ayırmalı, görüntünüze gereken önemi vermelisiniz.
12 5