İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU  

Özel hayatınızdaki ilişkilere dikkat edin. Sorumluluklar altına girmekten hoşlanmayacaksınız ya da bir insanın parasal sorumluluğunu üstlenmeniz bu dönemde sizi yorabilir. Bu dönemde spekülatif etkilerden uzak durun, maddi kayıplar oluşabilir. 

13 3

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU  

Gelecek sorumluluklarınız, iş yaptığınız insanlarla aranıza bir set çekebilir. Kendinizi yalnız hissedecek ve sizin yanınızda bulunan insanların sizi anlamadığını düşüneceksiniz. Bir iş ilişkiniz bu süreçte zora girebilir. Yakın çevrenizin sağlığına odaklanabilirsiniz.

13 4

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU 

İş ilişkilerinizde, yakın çevrenizde iletişime dayalı konularda birtakım aksilikler ve sorunlar yaşamaya meyilli olacaksınız. Özel hayatınızdaki insanla aranıza bir set çekmeyin, doğru iletişimle hislerinizden bahsetmelisiniz. Önemli kararlardan kaçının. 

13 5

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU   

Aşk hayatınızda birtakım sıkıntılı durumlara hazır olacaksınız. Bu süreçte çocuğunuzla olan beraberliğinizde de birtakım ilişki sorunları yaşamanız söz konusu. Diğer taraftan bugün önemli harcamalardan kaçının, ayağınızı yorganınıza göre uzatın. 

13 6