BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) Genel anlamda bugün işinizle ilgili konular yaşamınızda ağırlık kazanacaktır. Yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz ayda yeni çalışmalarda görev alabilirsiniz. Yapacağınız çalışmalarda istikrarlı ve net sonuçlara ulaşabilecek şekilde hareket edeceksiniz. Yöneticilik yeteneklerinizde önemli ölçüde artış olacaktır. Arkadaşlık ilişkilerinizde alacağınız belli ölçülerde bağlayıcı kararlar, derinlemesine düşünceleri gerektiriyor.
12 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) Bazı çalışmalar içindesiniz. Ama bir sonuç elde edebilmek için biraz zamana ihtiyacınız olacak. Bir çalışma arkadaşınıza güvenle dolusunuz. Yakında bu güven daha da artacak gibi görünüyor. Bugün bazı konularda gereksiz bir inatçılık ve asabiyet sergileyebilirsiniz. Bu tutumlarınız çevrenizdekiler tarafından öfkeyle karşılanabilir.
12 3
YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz) İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu size yakında belli edilecek. Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz. Sağlık konusunda gerekli önlemleri almalısınız. Güzellik ve bakım için uygun bir zamanda bulunuyorsunuz. Kendinize dikkat etmeye çalışın.
12 4
ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos) İş yaşamınızda bazı yeni kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz ancak bu kararlarınız üzerinde detaylı olarak düşünmeyi tercih edeceksiniz. Olayların gelişimi sizin için zorlayıcı olabilir. Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizin güne ilişkin planlarınıza uymayacağından üzerinizde rahatsızlık yaratabilir. Sorunlarınızın üzerine kararlılıkla gidebileceksiniz ve istekleriniz konusunda ısrarcı davranacaksınız. Ancak yeni bir girişim için uygun bir günde olmayacaksınız. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz eski dostlarınızı aramalısınız. Onlardan çok uzaklaştınız. Size kırgın olabilirler.
12 5