Mars ise Terazi burcunda zararlı bir pozisyonda. İlişkilerde, uluslararası siyaset ve diplomaside ani kararlar ve sürpriz gelişmeler bekleyebiliriz. Fanatik ve idealist haraketler, grup eylemleri, terör, çatışma, kaza potansiyeli yüksek görünüyor. Hava ulaşımında, uçaklar, teknoloji, uzay ve bilimsel konularda heyecanlı ve huzursuz edici gelişmeler de yaşanabilir. Uluslararası ilişkiler, hava ve deniz yolları, turizm, göçmenler, hukukçular, medya ve basın sektörü, üniversiteler, ibadethaneler ve din adamları ile ilgili konular ay boyunca gündemimizde olabilir.
14 2
KOÇ (21 Mart - 20 Nisan) Yay burcunda doğacak yeniay ile birlikte yurtdışı, seyahatler, eğitim ile ilgili bir konuda önemli girişimlerde bulunabilirsiniz.. Hukuksal konularda da hızlı gelişmeler olabilir; ertelenmiş sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz.
14 3
BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) Yay burcunda doğacak yeniay ile birlikte ortak kazançlar, yatırımlar, kredi, vergi, sigorta, prim gibi kavramlarda önemli başlangıçlar ve dönüşümler meydana gelebilir. Maddi konularda temkinli olmalı, riskli hareketlerde bulunmamalısınız.
14 4
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) Yay burcunda doğacak yeniay ile birlikte ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve eşiniz ile ilgili bazı kavramlarda önemli değişimler ve dönüşümler meydana gelebilir. Toplum önündeki imajınız, rakipleriniz ve hizmet aldığınız kişilerle ilgili yeni gelişmeler bekleyebilirsiniz.
14 5