BOĞA Güzel bir gündesin. Çalışma hayatındaki başarılarının devamı için çevrendekilerle iyi geçinmeye devam etmelisin. Kıskananlar seni yanıltmaya çalışacaklar. Aile içinde olabilecek tartışmaları engellemek senin iyimserliğine bağlı. Başkalarının tavsiyelerine uymak zorunda değilsin ama kararlarını verirken faydalı olabilir.
12 2
İKİZLER Ayla Neptün kavuşuyor belki de sen hayal ettiğin bir şeye kavuşursun. En ümitsiz bir anda alabileceğin bir teklif seni şaşırtacak. Yeniliklerden korkmamalısın. Bugünlerde yeni bir hayatın başlangıcındasın. Dostlarının yardımlarına başvurmaktan çekinme. Ev içindeki sorunları çözümlemek yine aile büyüğüne düşecek.
12 3
YENGEÇ Her şeyi tatlılık ve içtenlikle halletmen mümkün. Duyguların zaman zaman mantığının sesini bastırıyor. Biraz yorulacaksın ama başarı haberi ile dinlenebilirsin. Yapacağın bir ziyaret senin için bazı önemli kararlar almanı gerektirebilir. İşine bağlılığın onlara zaman ayıramaman aile içinde bazı tartışmalara neden olabilir.
12 4
ASLAN Rahat bir devreden geçiyorsun. Uzak da olsa Uranüs’ün etkisi altındasın. Mesleğin konusunda yeni kararlar alabilirsin. Duygularını tartmadan kimseye açılmamalısın. Alacağın davette ilginç bir sürpriz var. Bazı arkadaşlarının arasındaki anlaşmazlıkları gidermek için gerilimi düşürmen gerekebilir. Bu arada işlerini ihmal etmemelisin.
12 5