Koçlar ve Yükselen Koçlar ; Sevgi, aşk , para keyif gezegeni sizin çocuklar, sevgiliniz veya hobilerinizle ilgili konularda ilgili alanda siz en iyisi bu belirttiğim keyifli dönemi değerlendirin. Ama bugün partnerinizle evde halledilecek konularla ilgili gerilmeyin.
13 2
Boğalar ve Yükselen Boğalar ; Eviniz yuvanız çok daha fazla sevgi dolacak belki de evinizi güzelleştirme girişimleri içerisinde olacağınız bir döneme giriyorsunuz . Bugün günlük halledilecek işlerle uğraşırken kapalı mekan işlerinizi hallederken akraba veya kardeşinizle gerilmeyin.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler ; Sevgi dolu iletişiminizin artacağı, kardeşlerinizin akrabalarınızın sizi çok destekleyeceği hoş bir döneme giriyorsunuz. Bugün çocuğunuzla veya sevgilinizle ilgili konularda parasal sebeplerle gerilmeyin yapıcı olmaya çalışın.
13 4
Yengeç ve Yükselen Yengeçler; Kişisel kazançlarınız ile ilgili alana yine parayı anlatan bir gezegen geliyor, güzel para kazanabilir veya harcayabilirsiniz , hoş bir zaman dilimi. Ama diğer taraftan bugün aile,yuva ile ilgili konularda işinizden dolayı gerilip ortalığı bulandırmayın yapıcı tepkiler vermeye çalışın.
13 5