İKİZLER Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç gün içinde umutlarınız artabilir. Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz, haklı kaygılar içinde daha da gelişiyor. Dolaylı olarak iş konulu bir görüşmenizde, kararlı bir izlenim vermeniz gerekecek.
12 3
YENGEÇ Arkadaşlarla yapmaya çalıştığınız işbirliği, istediğiniz ölçüde söz sahibi olmanıza elverişli görünmüyor. Diğerleri kadar inisiyatif sahibi olamadığınız için, baştan kayıpla başlayacağınızı düşünmeniz aceleci bir yargı. Sonradan bir şeyleri düzeltmeye çalışmanız boşuna zaman kaybı olacak. İsabetli tercihler ve doğru adımlarla önünüzü açabilirsiniz.
12 4
ASLAN Aranılan gerekli insanların, söz verilen yer ve zamanlarda bulunamaması sizi kızdırıyor. Oysa buna alışkanlığınız daha az tepkimeci olmanızı sağlayabilir. Bu akşam yapacağınız görüşme, güvenli başlangıçların ilk adımı olacak. Parasal konularda dikkatli olmalısınız. Gerçekçi olmayan planlar hayal kırıklığı getirebilir. Bu arada duygusal reaksiyonlarınızda da aşırılıklar mümkün.
12 5
BAŞAK İş yaşamınızda daha çok isteksiz davranışlar içine gireceğiniz bir gündesiniz. Özellikle kafanızda bazı soru işaretleri ve nasıl davranmanız gerektiğine ilişkin sorunlar varsa, karar vermek için bu günün geçmesini bekleyin. İş yaşamınızda bazı ihmalkarlıklar içine girebilirsiniz ve girişimlerde bulunmak için isteksiz hissedeceksiniz. Sizi yanıltacak bazı haberler alabilir ya da düşüncelerle karşılaşabilirsiniz. Bugün kişisel konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Yanılmaya açık bir gündesiniz.
12 6