BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) Bu sıralar sorumluluklarınız artabilir. Organizasyon becerinizi kullanarak birçok sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Söz konusu edileceğiniz görüşmelerle ilgili karamsarlığa kapılmanız gerekmiyor. Dostluk ilişkilerinde bazı özel kişiler saptayıp, onları belli bir yere koymanız ve artık tüm güvensizliklerden arındırmanız gerekiyor. Dost ilişkilerinizde sık yaşadığınız düş kırıklıkları, yaşamınızda bu tür ilişkiler olmadığını gösteriyor.
12 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) Hemen kolayca birtakım yargılara, sonuçlara varmamanız çok olumlu bir özellik. Kafanızın karıştığı konularda usta gözlemciliğiniz size doğruları gösteriyor. Çok yakın bir iş arkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğu duyumları sizi etkileyecek. Bazı konuları dengeleme ihtiyacınız var. Söylediklerinizle davranışlarınız arasındaki çelişki, tutarlılığınızla ilgili kuşkular yaratabiliyor.
12 3
YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz) Kendinizi yenileme, geliştirme niyetleriniz yoğun temponuz karşısında biraz zor. Güçlü sorumluluk duygunuz iş yaşamınızı belirliyor. İş dışındaki sosyallikleriniz, çalışma yaşamınıza bağlı. Sağlığınızla ilgili ufak problemleriniz var. Bunları ciddiye almalı en kısa zamanda bir doktora görünmelisiniz. Ufak sağlık problemleri ileride büyük problemlere dönüşebilir.
12 4
ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos) Hayatınızda en iyi giden şey işiniz. İşinizdeki başarınızın yanı sıra iş arkadaşlarınızla yaşadığınız dostluk sizi çok tatmin ediyor. Bu akşam birkaç iş arkadaşınızla birlikte program yapabilirsiniz. Bir yakınınızın aşırı davranışlarına yanlış tepkiler veriyorsunuz. Köklü ortak bir geçmişiniz olmasına rağmen, ilişkiyi bir süre için dondurmak en doğrusu olabilir.
12 5