YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU            

Bugün sizin burcunuzda oluşan Parçalı Güneş Tutulması hayatınızda, fiziki görüntünüzde önemli değişimleri, beklenmedik ve ani olayları karşınıza getirebilir. Hayatınızda önemli adımlar oluşabilir, bu adımlar özel hayatınızdaki güç çekişmelerini de içerebilir. Alacağınız kararları ortağınız veya partnerinize kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz. Önemli kararlar alacak ve bu tutulmayı doğru kullanırsanız yıldızınızı parlatacaksınız.

13 2

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU      

Parçalı Güneş Tutulması, elinize para geçmesine sebep olabilir sevgili İkizler. Maddi konularda hızlı ve beklenmedik gelişmelere, hızlı adım ve başlangıçlara açık olmalısınız. Ortak para alanlarınızdaki çekişmeler konuların üzerinden tekrar tekrar geçmenize neden olabilir. Ortağınız veya eşinizle olan parasal konularda sürtüşmelere açık olmalısınız.

13 3

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU             

Parçalı Güneş Tutulması kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Bu süreçte hesapta olmayan birtakım gelişmeler canınızı sıkabilir. Riskli girişimler, atılacak adımlar istenmeyen birtakım olayları karşınıza getirebilir ve kayıplar oluşabilir. Bu tutulmada olayları çok fazla zorlamamaya özen göstermelisiniz. Güç çekişmelerinden, oyunlardan uzak durun.

13 4

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU            

Parçalı Güneş Tutulması, seyahat, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla yapılacak girişimler, ticaret, ithalat, ihracat, hukuki konularda hızlı ve beklenmedik gelişmeleri hayatınıza taşıyabilir. Fikirsel olarak anlaşmazlıklar ve güç çekişmeleri bu dönem ortaya çıkabilir. Yine yüksek eğitim, yabancı ülkede alınacak bir eğitimin kapıları hızlı bir şekilde aralanabilir. Üniversite sonuçlarıyla beraber başka bir ülkeye veya şehre gitme konuları hızlanabilir.

13 5