Koç ve Yükselen Koçlar Kariyerinizle, toplum önündeki imajınızın gündeminizde olduğu bir gündesiniz. Ama özellikle çalışma arkadaşlarınız, bilinçaltınız, yanınızda çalışanlar gibi konularda ayaklarınız yere bassın. Olumsuzluk hissederseniz hemen kendinizi toplamaya çalışın ve önemli kararları erteleyin.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Bugün aşk, çocuklar, hobileriniz, sosyal çevre, arkadaşlarınızla ilgili sizi, beklentinizin yüksekliğinden dolayı hayal kırıklığına uğratan gelişmeler olabilir. Önemli bir karar almak için beklemenizi tavsiye ederim. Bugün ana temanız uzak seyahatler, yabancılarla bağlantılar.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Aileniz, işiniz ve toplumsal statünüz ile ilgili olarak sanki beklentileriniz karşılanmamış gibi hayal kırıklığı yaşarsanız, biraz sakin kalmanızı ve önemli kararları ertelemenizi tavsiye ederim. Bugün aklınız eşinizin maddi kaynaklarında.
13 4
Yengeç ve Yükselen Yengeçler İletişim, öğrenme aksınızda olan karşıtlıkla, biraz hayal kırıklığı hissi içerisinde aksiyon almayın, biraz bekleyin. Partnerinize odaklı bir gündesiniz.
13 5