İKİZLER Haftaya biraz enerjisi düşük ve rüyaların etkisinde başlayabilirsiniz. Bilinçaltınızda yatan korkuları ve geriye ittiğiniz konular bugün rüyalarınız ile gündeme gelebilir. Bu konular bazı hastalıklar olarak da ortaya çıkabilir. Tansiyon problemlerine ve ani yaşanacak olaylara bugün dikkat edin…
12 3
YENGEÇ Bugün arkadaşlarınızla ilgili konular ön planda olacak. İş yerinizde iyi destekler alabilirsiniz. Bugün düşüncelerinize dikkat edin ve kendinizi pozitife odaklayın. Kendinizi ifade ederken ani çıkışlar yapmaktan uzak durun.
12 4
ASLAN Bugün kariyer konularınız ön planda olacak, günün içerisinde son derece güzel etkiler var, isteklerinizi elde etmek, kariyer konularında güzel gelişmeler elde etmek söz konusu. Sadece alacağınız haberlere ya da olacak olaylara ani ve agresif tepkiler vermeyin. Hayal dünyanız çok aktif olabilir bugün.
12 5
BAŞAK Yabancılar ile ilgili konular ve yapılan işler, yurtdışı ile ilgili konular ve seyahatler bugün gündeminizde olacak. Yine hukuksal konularda güzel gelişmeler elde edebileceğiniz bir dönem. Bazı beklenmedik haberler ve bunlara verilecek tepkiler söz konusu olabilir.
12 6