Heyecan ve enerji dolusunuz ama dikkatinizi aşırıya kaçırırsanız sorun yaşayabilirsiniz. Kişilik çatışmalarından oldukça uzak durmalısınız. Bugün işbirliklerinde isteksiz bir tavır sergileyebilirsiniz. İş yaşantınızda yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular yüzünden huzursuzluklar yaşamanız mümkün. Yeniliklere yatkın kişiliğinizin son zamanlardaki çekingenliği, içinde bulunduğunuz döneme pek uygun düşmüyor.
12 2
İş arkadaşınızla konuşma ve omuz omuza sorunları telafi etme yolunu seçeceksiniz. Ortaya çıkan problemin bir art niyetten değil, küçük bir dikkatsizlikten kaynaklandığını düşünmeniz yerinde bir tespit. Tahsilat sorunlarınız var. Kısa vadede çözümler görünmüyor. Yakın geçmişte çok yakın bulduğunuz bir kişi için yaptığınız harcamalar, bugünlerde canınızı sıkıp pişmanlıklar yaratabilir.
12 3
Eğer son birkaç gündür kendinizi fazlasıyla dağıtmış iseniz öğleden sonra saatlerinde yeniden çeki düzen verebilir, günlük sorumluluklarınıza geri dönebilirsiniz. Yapılmak istenen değişiklerin sizi rahatsız etmesi ve ruhsal açıdan bir süre olumsuz sürece sokması mümkün. Bugün günlük rutin işlere, detay gerektiren konulara daha fazla vakit ayırmanız gerekebilir.
12 4
Fiziksel enerjinizin ve motivasyonlarınızın güçlü olacağı bir gündesiniz. Yeni konularla ilgilenmek için vakit bulabilir, yurtdışı bağlantılarınızı güçlendirebilirsiniz. Yüksek öğrenim görenler bugün eğitim fırsatları için araştırma yapabilirler. Tanığı olduğunuz bir gelişme sizi yanlış değerlendirmelere sevk edebiliyor. Daha derinlemesine değerlendirmeniz, bambaşka sonuçlara varmanızı sağlayabilir.
12 5