Koçlar ve Yükselen Koçlar ; Öğleden sonra aşk hayatınız çocuklarınız veya hobinizle ilgili uzun dönemli bir girişim, bir seyahat planı gibi konularda güzel planlamalar yapabilirsiniz.Sadece abartmayın yeter.
13 2
Boğalar ve Yükselen Boğalar ; Öğleden sonra ortak kazanımlar eşten kaynaklı gelirleriniz kredi ve borçlarınız ile ilgili düzenlemelerde özellikle de gayrimenkul ile ilgili konularda gerekli görüşmeleri yapmak için harika etkiler var sadece boyunuzu aşan vaadler vermediğinize emin olun.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler ; İkili ilişkileriniz ile ilgili konularda konuşmak iletişim kurmak istiyorsanız , akraba ve kardeşinizle yüz yüze bir konuyu değerlendirecekseniz bugün öğleden sonra harika enerjiler var abartacak konuşmalar yapmadığınız sürece her şey yolunda.
13 4
Yengeç ve Yükselen Yengeçler; Bugün yapılması gereken işler konusunda ya da sağlığınızla ilgili öğleden sonra özellikle de maddi kazancınızı ilgilendiren mevzularda yapacağınız görüşme için harika bir gün ,tutulamayacak sözler vermediğiniz sürece bir problem yok.
13 5