Koç ve Yükselen Koç Güneş Uranüs üçgenini aşk evinizden alıyorsunuz. Ani bir aşk başlayabilir, sevgilinizden hiç beklemediğiniz bir sürpriz sizi bekliyor olabilir. Çocuğunuzla ilgili güzel bir haber alabilirsiniz. Arada kalırsanız risk alabilirsiniz.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Ailenizle, ebeveynlerinizle, yuvanızla ilgili uzun zamandır düşündüğünüz gizli planlarınız ile ilgili ani fırsatlar yakalayabilirsiniz ya da ebeveynlerinizin sizin için bir sürpriz hazırladığını öğrenebilirsiniz. Ben bunları hak etmiyorum diye düşünmeyin keyfini çıkarın.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Yakın çevrenizden, kardeş veya akrabalarınızın sizin için sürpriz bir organizasyon yaptığını duyarsanız şaşırmayın. Sosyal ortamlardan, grup veya derneklerden önemli haberler alabilirsiniz. 'Ben bunu hak ettim mi?' diye düşünmeyin. Keyfini çıkarın.
13 4
Yengeç ve Yükselen Yengeçler İş hayatınız, kariyeriniz ve kazancınız ile ilgili hiç beklemediğiniz bir görüşme sizi bekliyor olabilir. Belki yeni bir müşteri portföyü veya yeni bir proje teklifi ile gelirinizi arttırma şansı yakalayabilirsiniz. 'Gerçekten hak ettim mi?' diye ikilemlerden uzak durun. Hak ettiniz.
13 5