Boğa: İşinizde meydana gelebilecek problemlere karşı hazırlıklı olmalısınız. İşlerin aksaması, yapılan anlaşmaların bozulması ya da önemli toplantıların iptal edilmesi sizi sinirlendirmemeli. Eğer sakin olursanız, daha kolay çözüm yolları bulmanız mümkün.

12 2

İkizler: Sevgilinize gereken önemi veriyor musunuz? Eğer vermiyorsanız, ilişkinizin önemini gösterecek adımlar atmaya başlayın. Yeteri kadarsa, ilişkinizde ilerleme olasılığı var. İş yerinizde stresli bir gün olabilir. Özellikle işveren ya da üstünüz olan herhangi bir kimseyle anlaşmazlıklara ve hatta kavgalara açıksınız.

12 3

Yengeç: Aşk hayatınızda yeniliklere hazır olun. Yalnızlığa artık veda etme vaktinizin geldiğini müjdeleyen gelişmeler söz konusu. Şu sıralar elinizdeki işlere yenilerini eklememenizde fayda var. Bugün yetenekleriniz aniden dikkati çekebilir ve önemli bir yerden, sizi başarıya ulaştırabilecek bir teklif alabilirsiniz.

12 4

Aslan: Özel hayatınızda bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda bazı sorunlar oluşabilir. Küçük konuları çok fazla büyütme eğiliminiz size zarar veriyor! Zekanızdan ve bilgi birikiminizden yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gereken bir gün.

12 5