KOÇ: Cuma günü Venüs düzeliyor ama Cumartesi günü Merkür gerilemeye başlayacak. Önünüzdeki 3 hafta boyunca iletişim, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler konusunda Merkür gerileyecek. Eğer öğrenci iseniz eğitim alanlarınızda sorun ile karşılaşabilirsiniz.

13 2

BOĞA: Venüs düzeliyor ama Cumartesi günü Merkür gerilemeye başlayacak. Merkür sizin ortak para alanlarınızda gerilemeye başlayacak. Bu dönem kredi almak, kredi çekmek, borcun altına girmek, borç vermek konusunda başlangıçlar yapmamaya, önemli adımlar atmamaya özen gösterin.

13 3

İKİZLER: Cumartesi günü Merkür gerilemeye başlıyor. Merkür sizin ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızda geriliyor. Bu dönemde sevdiğiniz insanla olan ileitşiminize dikkat etmelisiniz, ortaklaşa atılacak adımlarda bazı konuları bir kaç kez gözden geçirmelisiniz. Bu hafta taşınma için desteklenmeyeceksiniz sevgili İkizler.

13 4

YENGEÇ: Cuma günü itibariyle enerjiniz değişmeye başlayacak. Seyahatleriniz artabilir, yabancı insanlarla olan bağlantılarınız artabilir. Cumartesi günü Merkür gerileyecek ve iş, hizmet, sağlık konularında iletişim sıkıntılarına açık olacaksınız. 9 Aralık’a kadar önemli bir işe başlamamaya, önemli bir girişimde bulunmamaya özen gösterin.

13 5