BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) Üretken birisiniz, bu anlamda uzun süreli yalnızlıklar içindesiniz. İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle bağlantılı olarak, destek arayışlarınızda gelişmeler olabilir. Bazı küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz bugünlerde. Daha dikkatli olmalısınız, özellikle aldığınız besinlere özen göstermelisiniz.
12 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) Şu günlerde atacağınız bazı adımlar, doğru yerlere basmak zorunda görünüyor. Alacağınız bazı bilgiler, gelecekle ilgili hayallerinizi gerçeğe doğru birkaç adım daha yaklaştıracak. İnişli çıkışlı bir hayatınız var ve bu sizi zihinsel anlamda çok yıpratıyor. Bu duruma el koymalısınız.
12 3
YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz) İşle ilgili kafanızı haddinden fazla kurcalayan konuları çözüme ulaştırmanın rahatlığını yaşıyorsunuz. Kararlı ve istikrarlı yapınız sayesinde iş ortamınızdaki insanların da güvenini kazanmışsınız. Tartışmalardan kaçınan bir yapınız var. Bu özelliğinizi bilenler üstünüze geliyor. Kendinizi ezdirmemelisiniz.
12 4
ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos) İş konusunda karşınıza çıkacak bir fırsatı yeterince değerlendiremeyebilirsiniz. Amiriniz bundan dolayı sizin hakkınızda olumsuz fikirler yürütebilir. Bulaşmama kararı alıp kenara çekildiğiniz bir uzlaşmazlık, şu günlerde sizin acil müdahalenizi gerektirebilir, hazırlıklı olmalısınız.
12 5