BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) Disiplini bir şekilde işinize konsantre olabileceğiniz bir gündesiniz. Çalıştığınız konunun üzerine yoğunlaşacaksınız ve bu anlamda bir hareketlenme olacaktır. Düşüncelerinizi belli bir noktaya yönlendirebiliyorsunuz ve bu küçük bazı başarılar kazanmanızı sağlayacaktır. Son derece enerjik olmanıza rağmen bu enerjinizi doğru olarak kullanmakta zorlanacaksınız. Olaylara dayanma gücünüz yüksek ve sabretmeyi biliyorsunuz. Ancak yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz. Arkadaş çevreniz ve sosyal konular ilginizi çekse bile, bu alanda çok rahat şartlar yok. Farklı düşünceler ya da sürpriz gelişmeler amaçlarınızı değiştirebilir.
12 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) Elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız da haftanın ilk günlerini rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Bu bunalımınız uzun sürmeyecek. Bugünlerde işinize sempati duyacağınız gelişmeler bekleyebilirsiniz. Duyduğunuz bir şeyle canınız sıkılacak, konduramayacaksınız. Bununla ilgili bir tavır almadan önce gerçekliğini iyice araştırmanız gerekiyor.
12 3
YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz) Uzun zamandır zihninizi kurcalayan sorun, bu toplantıda tartışmaya açılabilir. İş saatleriniz düzgün, oturmuş bir özel yaşama pek fırsat tanımıyor. İş ilişkilerinizdeki sorunlar gündelik. Bugün yorulmamaya ve enerjinizi doğru kullanmaya özen göstermelisiniz. Dinlenmek için kendinize bol bol zaman ayırmalısınız.
12 4
ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos) Yararsız bir çok yönlülük içindesiniz. Birtakım belirlemelerle kararlar aşamasına geçmenizde yarar var. Sizinle ilgili düşünceler var. Bu düşünceler size yeni fırsatlar sunacak. Yakın çevrenizde tarafsız olmanız gereken bir çelişkide, belirgin bir biçimde yan tutuyorsunuz.
12 5