Koç ve Yükselen Koçlar Dolunayı siz, 4-10 aksında deneyimleyeceksiniz. Aileniz ve iş ortamınız, kariyeriniz arasında denge kurmanız gerekiyor. Uzak yerler, yabancılar, seyahat planlarınız veya eğitim ile ilgili konularda engellenme yaşarken, çocuklar ve aşk konusunda güzel haberler alabilirsiniz.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Dolunayı 3-9 aksında deneyimleyeceksiniz...Yakın çevreniz, akrabalarınız, uzak yerler, yabancılar, eğitimler, öğretim hayatınız ile ilgili konularda yaşadığınız git-gellerde bir denge kurmalısınız. Eşinizin maddi kaynaklarında sıkıntı yaşarken ev veya aileyle ilgili güzel haberler alabilirsiniz.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Dolunayı maddi kaynaklarınız, finansal gelirleriniz, ortak yatırımlarınız, kredi ve borçlar ile ilgili konularda yaşayacaksınız. Bu alanlarda mesela; benim param, senin paran arasında bir dengelenme yapmanız gerekiyor. Eşiniz ve ikili ilişkileriniz ile ilgili bazı kısıtlamalar yaşarken, yakın çevre kardeşler ile ilgili konularda şans sizin yanınızda.
13 4
Yengeç ve Yükselen Yengeçler Dolunayı siz, 1-7 aksında yaşıyorsunuz. İkili ilişkileriniz mercek altında. Partneriniz veya ortağınızla, ben sen dengesini iyi ayarlamalısınız. Sağlığınız ve yapılması gereken rutin işler sizi kısıtlıyor ama maddi kaynaklarınız ile ilgili şans sizin yanınızda.
13 5