KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün parasal konularda risk almaktan kaçının, yine geleceğinizi ilgilendiren işlerinizde, işten elde edilecek gelirlerinizde enerjinizi parasal konularda iyi kontrol etmeye çalışmalısınız. Gerginlikler ters tepkilere neden olabilir. Köprüleri çabuk yıkabilirsiniz. Bu dönem en çok bu konulara dikkat etmelisiniz.

13 2

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İş ve kariyer mücadeleleriniz risk almanızı ve düşünmeden hareket etmenizi sağlayabilir. Göz önünde olacağınız yerlerde, iş hayatınızda tehlikelere ve bazı değişimlere hazır olmalısınız. Vereceğiniz tepkiler en çok size ve statünüze zarar verebilir. Bu dönem esnekliğinizi koruyun ve karşınıza gelecek olan olaylarda ani davranışlardan kaçının.

13 3

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün hem ailevi konularınıza, hem de iletişimsel işlerinize eğileceksiniz. Seyahat halindeyseniz, tatildeyseniz beklenmedik olayların sizi sinirlendirmesine izin vermeyin. Araba kullanırken dikkatli olun, enerjinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Bu dönem en çok bu etkiye dikkat etmelisiniz.

13 4

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sosyal çevrenizdeki değişimler, parasal harcamalarınızı hızlandırabilir ve size bu alanda risk aldırabilir. Ödemelerinizden kaynaklı olarak sosyal ortamlarınızda kolay tepkiler vermeye ve kendinizi kontrol etmeye zorlanabilirsiniz. Bir arkadaşınızın başına gelecek bir olay sizi etkileyebilir. Bu dönemde kimseden borç almayın ve vermeyin.

13 5