Boğa: Önümüzdeki günler içinde sizi cesaretlendirecek tanışmalar söz konusu olabilir. Bağımsız çalışma arzunuzun içinde bazı korkular var. İş hayatı yöntemlerini benimseyemeyeceğinizi düşünüyorsunuz. Bugün çevrenizdeki insanlarla olan diyaloglarınıza dikkat etmelisiniz. Gereğindan fazla samimi ya da gereğinden fazla soğuk davrnamamaya bakın.
12 2
İkizler: Yeteneklerinizden sonuna kadar yararlanabileceğiniz koşullar oluşmak üzere. Siz peşini bıraktınız. Artık koşullara müdahale etmeyi düşünmeseniz de, sizin dışınızda gelişmeler olacak. Emaneten size bırakılan yüklü bir para sizi tedirgin ediyor. Koşullarınız onu kullanmaya çok elverişli. Ama böyle konularda prensipli birisiniz, şeytana uymayacaksınız.
12 3
Yengeç: İşyerinizdeki bazı olumsuz alışkanlıklarınızdan vazgeçmelisiniz artık. Özellikle şu sıralar çok dedikodu yapıyorsunuz ve çok göze batıyorsunuz. Sağlık konularında kendinize daha duyarlı davranabilirsiniz. Özellikle hava değişikliklerine dikkat.
12 4
Aslan: Bugünkü iyimserliğinizi işinizde de kullanmanızda yarar var. Uzun süredir su yüzüne çıkmayan ama sizi içten içe rahatsız eden bir konu, bugün gündeme gelebilir. Ağzınızı sıkı tutmanız gereken bir gün olabilir. Dolaylı edinilmiş bilgileri paylaşmak durumunda değilsiniz.
12 5