BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) Fedakar çalışmalarınız yakın bir zamanda çok sevineceğiniz şekilde karşılığını bulabilir. Size odaklı güzel düşüncelerin arkasında iş deneyiminiz ve bilginiz var. Sağlığınız konusunda çok dikkatli olmalısınız, küçük de olsa bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.
12 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) Yeteneklerinizden sonuna kadar yararlanabileceğiniz koşullar oluşmak üzere. Siz peşini bıraktınız. Artık koşullara müdahale etmeyi düşünmeseniz de sizin dışınızda gelişmeler olacak. Daha kapsamlı tespitler ve çözümlere bugünlerde uzak duruyorsunuz. Kafanızı ayrıntılarla meşgul etmeniz, asıl düşünmeniz gereken konulardan sizi uzaklaştırabiliyor.
12 3
YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz) İşle ilgili gösterdiğiniz istikrar amirleriniz tarafından takdir kazanıyor. Bunun sizi tetikleyip performansınızı arttıran bir etki yarattığını düşünüyorsunuz. Bu çabanızla yakında iş hayatınızda sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün yeni bir girişimde bulunacaksınız, günün ilk yarısını tercih etmelisiniz. Akşam saatleri duygusal konularda dikkatli olun.
12 4
ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos) İş yaşamınızda güzel günler geçiriyorsunuz fakat bugün iş ortaklarınızla bir kavgaya girişebilirsiniz. Her iki tarafın da alttan almaması durumunda bu olay iş hayatınıza büyük olumsuzluklar getirebilir. Ancak bugün yeni bir karar vermekte zorlanabilirsiniz ve bazı şartlar değişinceye kadar küçük bazı işlerinizi halletmek isteyebilirsiniz.
12 5