BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) Enerjiniz sınır tanımıyor, işinizi bugünlerde her şeyin üstünde tutuyorsunuz. İşlerin çokluğundan yakınmıyorsunuz. Yapacağınız kısa bir izin size iyi gelecektir. Dokunmayı düşlediğiniz kişiye uzanamayacaksınız. Sizden ne kadar uzakta olduğunu görün artık.
12 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) Aldığınız taktikler, iş ilişkilerinizdeki sorunlara çözüm olmuyor. Belki de, birtakım kişilere karşı fazla sabırlı ve nezaketlisiniz. Bu akşam eve iş taşımanız gerekebilir. İçinizdeki duygular iç dünyanızı olumsuz etkilemekte. Bu konuda bir arkadaşınızdan yardım almalısınız.
12 3
YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz) İş ile ilgili bir konuda ortaklarınız ya da görüşme yaptığınız bazı kimseler uzun zamandır sizden haber bekliyorlar. Bugün onlarla haberleşme fırsatı yakalayacaksınız. Yeni bir iş teklifi aile gündeminize gelecek ve yaşamınızda yeni bir sayfa açılacak. Bugün bazı konularda ani kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Unutmayın acele alınan kararlar bazen zararlı olabilir.
12 4
ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos) Sizin deneyiminizin ve bazı ilişkilerinizin başkalarınca değerlendirilmesi hoş olmuyor. Bu konuda daha ödünsüz tavırlar içine girmelisiniz. Meslek dışı bir iş, içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızın olması nedeniyle sizi ilgilendirecek. Sakarlığınız nedeniyle ufak tefek kazalara neden olabilirsiniz. Daha dikkatli ve sabırlı olmaya çalışın.
12 5