Koç ve Yükselen Koçlar Ay Satürn sıkışıklık enerjinizi iletişim, yazmak, yayınlamak, yakın çevre akrabalar ortamında yaşayacağınızdan iletişimdeki veya akrabalarınızla yaşayacağınız problemleri farkındalıkla yönetmenizi dilerim. İçsel hayal kırıklığı hissedebilirsiniz bugün. Akşamüzeri ani bir gelişmeyle havanız değişecek.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Parasal konularda sıkışıklık hissediyorsunuz. Sanki ne yapmak isteseniz, bütçeniz yetmiyor gibi. Sosyal çevreniz veya bir arkadaşınız sizi kırmış olduğundan hayal kırıklığı da hissedebilirsiniz. Ama akşamüzeri birden bir farkındalık yaşayıp, içsel olarak rahatlayabilirsiniz.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Partnerinizle ikili ilişkinizde biraz kısıtlanmış veya gereken yakınlığı görmüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Hatta kariyer önündeki imajınız veya kariyeriniz de öyle istediğiniz gibi değilmiş gibi düşünebilirsiniz. Ama merak etmeyin, akşam saatlerinde arkadaş çevrenizden gelecek bir haber sizi canlandıracak.
13 4
Yengeç ve Yükselen Yengeçler Sağlığınız, içsel huzurunuzla ilgili kendinizi daralmış bunalmış hissediyorsunuz. Hatta eğitim veya yabancılarla ilgili bazı şeyler sizi hayal kırıklığına da uğratmış olabilir. Ama akşamüzeri işiniz ve toplumsal imajınızla ilgili güzel bir gelişme moralinizi düzeltecek.
13 5