BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) Geleceğinize ilişkin planlarınızı yeniden değerlendireceğiniz ve beklentilerinizi gözden geçireceğiniz bir gündesiniz. İşinizle ilgili olarak son derece tutarlı davranacaksınız ve isabetli kararlar alabileceksiniz. Bir konuyla ilgili müdahalede göstereceğiniz gecikme, çok önemsediğiniz ilişkilerinizde güvensizliklere yol açabilir.
12 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) Bir zamandır işinize isteksiz gidip gelen biri oldunuz. Dikkat edin ama göze batıyorsunuz. Bugün kararsızlık yaşamanız mümkün. Günün ilk yarısında arkadaşlıklar için yüksek bir tempo olsa da akşam üzeri kendi içinize daha çok dönebilirsiniz.
12 3
YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz) Alacağınız bir mektup ya da e-mail, aylardır beklediğiniz müjdeyi verebilir. Bu haberi iş arkadaşlarınızla paylaşmakta acele etmeyin. Gelişmeleri önce kendiniz takip etseniz daha iyi olur. Bazı tesadüflerin size yarar getirebileceğini göreceksiniz. Sabırlı olun.
12 4
ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos) Sesinizi duyurmak, iş ortamınızda artık parlamak istiyorsunuz. Dikkat çekme çabası içinde komik durumlara düşmemeye dikkat edin. Her şeyin bir yeri ve zamanı olduğunu hatırlayın. Kesin konuşmalar yapmaktan kaçınırsanız ileride pişmanlık duymazsınız.
12 5