2018 Kasım ayı aylık burç yorumları Merkür gerilemesi başlıyor!

2018 Kasım ayı aylık burç yorumları Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da. Kasım burç yorumlarında Merkür retrosu da Dolunay da var!

Kasım 2018 aylık burç yorumları ve 17 Kasım Merkür retrosu (gerilemesi) burçlara etkileri elmaelma.com'un sizin için hazırladığı Kasım 2018 aylık burç yorumlarında. Kasım 2018 aylık burç yorumlarında iki önemli astrolojik gelişme var. Bunlardan biri 2018 yılının son Merkür gerilemesi. Diğeri ise Jüpiter'in Yay burcuna girişi. 2018 yılının son Merkür gerilemesi 17 Kasım Cumartesi günü gerçekleşecek. 8 Aralık'ta sona erecek olan Merkür retrosu Yay burcunda gerçekleşecek. Koç'tan Aslan'a; Akrep'ten Balık'a Merkür retrosunun tüm burçlara etkisinin detaylarını elmaelma.com'un Astroloji Uzman Hande Kazanova'nın anlatımıyla Kasım ayı burç yorumlarından okuyabilirsiniz. Koç Kasım 2018 aylık yorumunda aşk hayatında sıkıntılı günler görünüyor. Özellikle mevcut ilişkisinde sorunlar yaşayan Koçlar Kasım ayında bu sorunları daha görünür hissedecekler. Kasım 2018 astrolojik yorumlarına göre eski ilişkileriniz de bu ay sizi yorabilir sevgili Koçlar. 17 Kasım 2018'deki Merkür gerilemesi Koç burcu etkilerinin başında ticari ilişkilerde sıkıntı var. Sakın büyük kararlar almayın. Boğa Kasım 2018 aylık burç yorumlarında özel hayatınız ve partnerinizle ilgili konular ön planda olacak. Ancak Ekim ayından gelen isyan vari ruh halen sürüyor o nedenle Boğalar Kasım ayında sakin kalmaya çalışın. 17 Kasım'daki Merkür gerilemesi Boğa etkilerinin başında parasal konular gelecek. Merkür gerilemesinin biteceği 8 Aralık'a kadar kredi çekmeyin borç almayın! İkizler Kasım 2018 aylık burç yorumlarına göre eski aşklarınız bu ay başınızı ağrıtabilir. Bu ay spor gibi fiziksel aktiviteler yapmak isteyen İkizler'i uyaralım sakın başlamayın. Çünkü bu kararlardan pişman olabilirsiniz. Gelelim 17 Kasım Merkür retrosu İkizler etkilerine. 17 Kasım Merkür gerilemesi İkizler burcunu evlilik alanında etkileyecek. İşler karışabilir büyük kararlar almayın. 

15 1

Yengeç Kasım 2018 aylık burç yorumlarına göre aile işleri bu ay başınızı çok ağrıtacak Yengeçler. Ancak 7 Kasım'daki Yeni Ay aşk falınızı yolunuza koymak için şanslar yaratacak. Fırsatları kaçırmayın Yengeçler. 17 Kasım Merkür gerilemesi Yengeç burcu etkileri ise iş alanında görülecek. 8 Aralık'a kadar sürecek olan Merkür gerilemesi sırasında iletişimle ilgili problemlerin çıkmaması için özel hassasiyet gösterin. Ve Aslanlar... Aslan burcu Kasım 2018 aylık burç yorumlarına göre, çevrenizde yaşanan adaletsizler sizi zorlamaya başlayacak. Gerginlik seviyeniz yükselebilir. Daha önceden attığınız adımların sonuçlarını göreceğiniz bir ay olacak Kasım ayı. 17 Kasım Merkür retrosu Aslan burcu etkilerini aşk ve çocuk alanında gösterecek sıkıntılar olabilir. Başak Kasım 2018 aylık burç yorumlarında parasal konularda aman dikkat uyarısı var. Özellikle Başak burçları 16 Kasım'a kadar parasal kararlarda lütfen çok dikkatli olun. 17 Kasım Merkür gerilemesi Başak etkileri ev, aile ve yuva alanlarında görülecek. Önceden konuşulmuş mevzular Merkür retrosuyla yeniden gündemde olacak. Terazi Kasım 2018 aylık burç yorumlarında diğer burçlardan farklı olarak Venüs'ün Terazi burcuna geçişi özel bir etki alanı yaratacak. Venüs'ün Terazi burcundaki gerilemesi iletişim konularına olan önemi arttıracak. Venüs 16 Kasım'da düzelecek ve  hayata bakışınız iyileşecek sevgili teraziler. Öte yandan 17 Kasım'daki Merkür gerilemesi Terazi burcu etkilerinin başında da yine iletişim sorunları gelecek. Açık olmaya özen gösterin. Akrep Kasım 2018 aylık burç yorumlarına göre bu ay sizin ayınız sevgili Akrepler. Ancak düzensizlik ve sıkıntılar var. Bu ay Akreplerin kariyer ve iş alanında şansları işaret ediyor. 17 Kasım Merkür gerilemesi Akrep burcu etkilerine gelince. Akrepler Merkür retrosundan en çok aşk alanında etkilenecekler. 

15 2

Yay Kasım 2018 aylık burç yorumlarında şimdi de sıra. Yay aylık burç yorumlarında iş hayatınızdaki insanlarla sıkıntılı günler görünüyor. 17 Kasım'daki Merkür retrosu sizin için ayrıca önemli. Çünkü Merkür sizin burcunuzda geriliyor. Özellikle Yay burçları bu ay önemli kararlar almamalı. Merkür gerilemesi boyunca kendinize ve çevrenize dürüst olun. Oğlak Kasım 2018 aylık burç yorumlarında iş hayatında özellikle de patronlarınızla olan ilişkilerinizde sorunlar görülüyor. Ancak Kasım ayı 7 Kasım'daki Yeni Ay'la birlikte iş alanında yeni kazanç şansları da getirecek. Gözünüz açık olsun. 17 Kasım'daki Merkür gerilmesi Oğlak burcu etkileri kadersel alanda görülecek. Çevrenizdeki yabancılara dikkat! Kova Kasım 2018 aylık burç yorumlarına göre, eğitim, seyahat gibi alanlarda sorun ve sıkıntılar var. Eğitim alan Kovalar bu ay biraz zorlanabilir. 17 Kasım'daki Merkür retrosu Kova burcu etkilerini arkadaş ilişkilerinde belirgin bir şekilde gösterecek. Fikirlerinizi paylaşırken yanlış anlaşılabilirsiniz. Balık Kasım 2018 aylık burç yorumlarına göre bu ay borç alıp vermekten kaçının sevgili Balıklar. Bu ay Jüpiter'in Yay burcuna geçişiyle Balık burçları için 1 yıl boyunca iş ve kariyer alanında güzel fırsatların gelişi başlayacak. 17 Kasım 2018 Merkür retrosu Balık burcu etkileri de kariyer alanında görülecek ve Balıklar Merkür retrosu etkisiyle fırsatlar yakalayabilirler ancak sıkıntısız bir şans Balıklar için bu ay yok. 

15 3

KOÇ: Venüs’ün bu alanlarda geriliyor olması 16 Kasım’a kadar eski ilişki ve sıkıntıları karşınıza getirebilir. Var olan ilişkilerinizde sorunların nereden kaynaklandığını bu dönemde görebilir ve eski ilişkilerinizle bağlantılarınızın arttığını görebilirsiniz. Diğer taraftan parasal konular, maddi konularda atılacak adımlar ve bu alanda almanız gereken önemli kararlarda ciddiyet kazanıyor. Daha fazla diğer insanlarla yapacağınız işlerinize önem vereceksiniz. 7 Kasım’da oluşacak Yeni Ay, ortak parasal konularda hızlı ve önemli başlangıçları karşınıza çıkartabilir. Bu alanlarda çok büyük adımlar atmaktansa daha önceden konuşulmuş, görüşülmüş daha tamamlanması gereken işlerinizin üzerinize düşmeniz daha faydanıza olabilir. Bu ay’ın en önemli konusu Jüpiter burç değiştirecek. Jüpiter, Akrep burcundan çıkarak Yay burcuna geçiyor ve sizinde seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, ticaret, yüksek eğitim alanlarınızda dolaşacak ve bu alanlarda size güzel şanslar sunacak. Jüpiter’in bu alanlarınıza geçmesiyle beraber hayata bakış açınızda bir genişleme bir ferahlama olacak. 16 Kasım’da Venüs’ün düzelmesiyle birlikte ilişkilerinizi yeniden doğru bir şekilde ele almaya başlayacak ve kurmak istediğiniz dengeleri daha etkili bir şekilde hayata geçireceksiniz. 17 Kasım’da Merkür gerilemeye başlayacak ve Merkür gerilemesi özellikle seyahatlerde, ticari faaliyeklerinizde sıkıntı ve problemleri karşınıza getirebilir. 8 Aralık’a kadar önemli konularda adım atmamanız gereken bir zaman dilimi olacak. 16 Kasım’dan sonra enerji alanlarınız değişiyor, biraz enerjinizi kullanmakta zorlanacaksınız kendinizi geri plana çektiğiniz bir dönem olabilir. Çok fazla etrafınızda olup biten olaylarla ilgilenmeyeceksiniz. Bu döngü içerisinde hastalıklara karşı bağışıklık sisteminizi kuvvetli tutmayı ihmal etmeyin. 23 Kasım’da oluşan Dolunay ile beraber yakın çevre ilişkileriniz önemli olacak. Bu ay aslında belirli konularda hızlı hareket etmek için, kafanızdaki planları uygulamak için, karşınızdaki fırsatları değerlendirmek için uygun aylardan bir tanesi bu anlamda 9, 11, 26, 27 ve 28 Kasım’ı etkili bir şekilde kullanın.

15 4