2019'UN İLK GÜNEŞ TUTULMASI  TARİHİ 6 OCAK PAZAR : 2019 yılının ilk güneş tutulması 6 Ocak Pazar günü gerçekleşecek. Parçalı Güneş tutulması olarak yaşanacak olan tutulma Oğlak burcunda gerçekleşecek. Uzmanlara göre bu güneş tutulması büyük değişikleri tetikleyecek türden. Bunun nedeni de tutulmanın Güneş-Ay-Satürn ve Plüton kavuşumu etkisi altında gerçekleşmesi. Tutulmanın burçlara etkileri Şubat ayının ilk haftalarına kadar sürecek. 

6 2

21 OCAK TAM AY TUTULMASI ETKİLERİ : Yılın ikinci büyük astrolojik olayı da 21 Ocak pazartesi günü Aslan burcunda gerçekleşecek olan Tam Ay tutulması olacak. Astroloji uzmanlarının 21 Ocak'taki tam ay tutulmasıyla ilgili hem fikir oldukları bir nokta var ki 'bu tutulmanın etkileri çok sert olacak.' Korkutucu kazalar, afetler bu tutulmayla kendini göstermeye başlayabilir. 

6 3

2 TEMMUZ SALI TAM GÜNEŞ TUTULMASI: 2019'un ikinci güneş tutulmasının tarihi ise 2 Temmuz salı günü. Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Tam Güneş tutulması bizi eski ile yeni arasında karar vermek zorunda bırakacak bir sıkışıklık yaratabilir. Bu tutulma hayalleriniz üzerinde engeller de yaratabilir. 

6 4

16 TEMMUZ PARÇALI AY TUTULMASI: Astroloji uzmanlarının 2019 için uyarı yaptığı tarihlerden biri 16 Temmuz'daki parçalı ay tutulması. Çünkü bu tutulma için öngörüler risk taşıyor. 16 Temmuz parçalı ay tutulması etkilerini yıkım ve ölümler üzerinde gösterebilir. Ayrıca bu dönem gizli kalmış şeyleri gün yüzüne de çıkarabilir. 

6 5