Koç ve Yükselen Koçlar ; Kendinizi son derece enerjik hissederek başladınız ve uzak seyahat , eğitim veya hukuki meselelerinizi sağlam temele oturtmak istiyorsunuz sadece öğleden sonra biraz enerji iniş çıkışına dikkat edelim.
13 2
Boğalar ve Yükselen Boğalar; İçsel olarak pek coşkun hissettiğiniz bir gündesiniz eşinizin geliri , kredi borçlar ile ilgili mevzularınızı yapılandırarak güne başladınız sadece öğleden sonraki saatlerde yurtdışından bir haber alıp veya bir eğitim konusu ile ilgili daralırsanız kendinizi rahatlatmaya çalışın.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler ; Arkadaş ortamınızda veya sosyal organizasyonlarda hayli aktifsiniz ve hatta eşinizden de destek görüyorsunuz sadece öğleden sonraki saatlerde eşinizle ilgili maddi konularla ilgili gerginliklerden uzak kalmaya çalışın.
13 4
Yengeç ve Yükselen Yengeçler ; Kariyeriniz veya sosyal statünüz ile ilgili hayli aktif bir gündesiniz. Günlük yaptığınız işleri de yapılandırarak günde başladınız sadece öğleden sonra eşiniz veya ortağınız ile ilgili konularda gerilmemeye çalışın.
13 5