Boğalar ve Yükselen Boğalar; İçsel olarak pek coşkun hissettiğiniz bir gündesiniz eşinizin geliri , kredi borçlar ile ilgili mevzularınızı yapılandırarak güne başladınız sadece öğleden sonraki saatlerde yurtdışından bir haber alıp veya bir eğitim konusu ile ilgili daralırsanız kendinizi rahatlatmaya çalışın.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler ; Arkadaş ortamınızda veya sosyal organizasyonlarda hayli aktifsiniz ve hatta eşinizden de destek görüyorsunuz sadece öğleden sonraki saatlerde eşinizle ilgili maddi konularla ilgili gerginliklerden uzak kalmaya çalışın.
13 4
Yengeç ve Yükselen Yengeçler ; Kariyeriniz veya sosyal statünüz ile ilgili hayli aktif bir gündesiniz. Günlük yaptığınız işleri de yapılandırarak günde başladınız sadece öğleden sonra eşiniz veya ortağınız ile ilgili konularda gerilmemeye çalışın.
13 5
Aslanlar ve Yükselen Aslanlar; Yurtdışı seyahati , yabancı kişiler veya hukuki konularınız aktif bir güne başladınız hatta çocuklarınızla veya sevgilinizle ilgili meseleleri de bir düzene sokabildiniz ama öğleden sonra günlük hallettiğiniz işler veya yanınızdaki çalışanlarla ilgili konularda gerilebilirsiniz.
13 6