BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) İşinizle ilgili sorunları tek başınıza yaşıyorsunuz. Problemsiz, işleri yolunda imajınız başlardaki kadar hoş gelmiyor. Sıkıntılar üst üste bindikçe paylaşıp dağıtmak ihtiyacı hissediyorsunuz. Birlikte yaşadığınız kişi böyle bir paylaşıma kapalı değil. Belki o zaman küçük oyunlar da çekiciliğini kaybedecektir. Farkında olmadan birileri tarafından sınanıyorsunuz. İş yaşamınızda bugünlerde epeyce uyanık olmanızda yarar var.
12 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) Yanlış kişilere yanlış tepkiler verebiliyorsunuz. Size bağlanan umutları boşa çıkarmamalısınız. Üstesinden kolayca gelebileceğiniz işleri bile, bu yüzden birer problem gibi görüyorsunuz. İlk adımı atmak için harekete geçebilirsiniz. Sevdiğiniz birisiyle karşılıklı olarak vefasızlık suçlamaları içindesiniz.
12 3
YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz) İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü. Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz. Saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor. Koşullarınızı iyi tanımalısınız. Olumsuz koşullar içinde doğru değerlendirmeler yapabilmeniz güç olabilir. İleriyi göremediğinizi düşünüyorsunuz. Belli ki bu, ileriye baktığınız yerle ilgili.
12 4
ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos) İş yaşamınızdaki verimliliğiniz devam ediyor. Yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek zaman zaman motivasyonunuzu kırsa da, hemen toparlanıyorsunuz. İşyerinizdeki yeni düzenleme konusunda ne kadar iyi karar verdiğinizi bugün bir kez daha anlayacaksınız. Şansınızın azaldığı durumlarda, artık çok geç olduğuna biraz çabuk inanıyorsunuz. Altından kalkamayacağınız bir sorumluluğu devretmeniz için henüz zamanınız var, ama acele edin.
12 5