Koç ve Yükselen Koçlar Günlük yapılacak işleriniz, çalışma ortamınız, belki evcil hayvanlarınız ile ilgili konularda uzun zamandır bekleyen, detaylandırma ve organize edilecekleri organize etme zamanındasınız. Üstelik büyük resmi görmek için de zorlanmıyorsunuz.
13 2
Boğa ve Yükselen Boğalar Aşk, çocuklarınız veya uğraştığınız hobi ile ilgili konularda uzun zamandır aklınızda olan konuları bir bir halletme, pratik çözümler bulma yani organize olma zamanındasınız. Ne güzel ki, bir yandan da büyük resmi görmekte zorlanmıyorsunuz.
13 3
İkizler ve Yükselen İkizler Aileniz, yuvanız, aile büyükleriniz ile ilgili uzun zamandır bekleyen çok detaylı işler var. Şimdi bunları sıraya koyma ve pratik şekilde hepsini halletme zamanındasınız ve bunları yaparken büyük resmi de rahatça görebiliyorsunuz. Sadece detaylarda boğulmuyorsunuz.
13 4
Yengeç ve Yükselen Yengeçler Kardeşleriniz, yakın çevreniz veya akrabalarınız ile ilgili uzun zamandır organize olarak yapmanız gereken işleriniz sizi bekliyor. Detaylı ve eğlenceli olmayan bu detaylarla ilgilendirmek, işleri temizleme hissiyle sizi rahatlatacak. Ve büyük resmi de görüyor olmanız avantaj.
13 5