Koç ve Yükselen Koçlar: Sevgili Koçlar, bugün seyahat planları yapabilir, amaçlarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Maddi konularla ilgili fırsat yakalayabilirsiniz. Motivasyonunuz yüksek olacaktır. Ev ve aile konularıyla ilgili işlerinizi tamamlayabilirsiniz .İş, ve ilişkiler ilgilide önemli değişimler yaşayabilirsiniz. 

13 2

Boğa ve Yükselen Boğalar: Sevgili Boğalar, İkili ilişkilerle ilgili, keyifli bir gün olabilir. Maddi konularla ilgili olumlu gelişmeler sizleri bekliyor, aşk ,ilişkiler ve sosyal hayatla ilgili önemli gelişmeler ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. 

13 3

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, günlük işleriniz ve koşuşturmalı işlerinizi halledebileceğiniz, sağlığınızla ilgili kararlar alacağınız, ikili ilişkilerinizle ilgili olumsuzlukları halletme yoluma gidebileceğiniz bir gün olacaktır.. İş, ve ailevi, konular ön planda olacak ve sevdiklerinizle birlikte olma fırsatı yakalayabileceksiniz. 

13 4

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, önemli haberler alabileceğiniz, çocuklar, aşk gibi konuların ön planda olacağı bir gün olacak, sevdiklerinizle ve çocuklarınızla keyif alacağınız organizasyonlar yapabilirsiniz. 

13 5