Boğa ve Yükselen Boğalar: Sevgili Boğalar, İkili ilişkilerle ilgili, keyifli bir gün olabilir. Maddi konularla ilgili olumlu gelişmeler sizleri bekliyor, aşk ,ilişkiler ve sosyal hayatla ilgili önemli gelişmeler ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. 

13 3

İkizler ve Yükselen İkizler: Sevgili İkizler, günlük işleriniz ve koşuşturmalı işlerinizi halledebileceğiniz, sağlığınızla ilgili kararlar alacağınız, ikili ilişkilerinizle ilgili olumsuzlukları halletme yoluma gidebileceğiniz bir gün olacaktır.. İş, ve ailevi, konular ön planda olacak ve sevdiklerinizle birlikte olma fırsatı yakalayabileceksiniz. 

13 4

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Sevgili Yengeçler, önemli haberler alabileceğiniz, çocuklar, aşk gibi konuların ön planda olacağı bir gün olacak, sevdiklerinizle ve çocuklarınızla keyif alacağınız organizasyonlar yapabilirsiniz. 

13 5

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Sevgili Aslanlar, aileniz eviniz ve sevdiklerinizle ilgili konular gündemde olacaktır bugün,. Bu konularla ilgili işlerde fırsatlar yakalayabilir, ufak seyahatler ve organizasyonlar düzenleyebilirsiniz. Maddi konular ve ailenizin desteği sizinle olacaktır. 

13 6