AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER 

Sevgili Akrepler, bugün sağlığınız, günlük rutin ilişkileriniz gündemde olacaktır. Evinizle ilgili değişimler yada aile büyüklerinizle ilgili ani gelişen olaylar sizleri meşgul edebilir. Yer değişiklikleri taşınma kararları alınabilir. Karar vermiş olduğunuz bazı seyahat planları var ise aksilikler yaşamamak adına önlemler almalısınız. Güneş akrep burcuna geçiş yaptı ve sizlerin, ön planda olacağınız, bir güneş gibi parlayacağınız bir ay olacak. Doğum gününüz kutlu olsun.

14 3

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR 

Sevgili Aslanlar, seyahatler, yer değiştirmeler, ticaret ve alım satım konuları ön planda olabilir sizler için. İkili İlişkilerinizle ilgili beklediğiniz motivasyonu bulabilirsiniz, birlikte hareket edebilmek ve beraber karar vermek için güzel bir gün, yalnız bugün yanınızda çalışanlar ve sağlığınız, ya da psikolojinizle ilgili dikkat etmeniz gereken bir gün. Güneş akrep burcunda ve sizin ev ve aileyle ilgili konularınızı etkileyecek bu konuların ön plana çıkmasını sağlayacaktır.

14 4

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR 

Sevgili Balıklar, maddi konuların ön planda olduğu bir gün olacaktır sizler için, sosyal çevreniz yada arkadaşlarınızdan alacağınız destekler hız kazanacak, ya da uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla karşılaşabilir yada haber alabilirsiniz. Güneş akrep burcuna geçiş yaptı ve sizin burcunuzla uyumlu olacaktır dolayısıyla sizin içinde olumlu bir ay olacaktır. Seyahatler, yer değiştirmeler ve eğitimlerin ön planda olduğu hatta taşınma planlarının yapılabileceği bir ay olabilir sizler için. Hukukla işleri olanlar bu konularla ilgili daha aydınlanacaklardır.

14 5

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

 Sevgili Başaklar, bugün ödemeler borçlar, krediler yada mirasla ilgili konular etkili olacaktır, bazı ödemeleriniz için önemli görüşmeler yapabilir, olaylara hız kazandırabilirsiniz. Birlikteliklerinizden destek görebilirsiniz, yalnız bu arada sağlığınıza da dikkat etmenizde fayda olacaktır. Aşırı stres ve gereksiz kaygılar yüzünden keyfiniz kaçabilir. Güneş Akrep burcunda, sizin iletişim eğitim, seyahatler ve kardeşler alnınızda olacak, dolayısıyla bu konularda bu ay gündemde olacaktır.

14 6