BOĞA Yeni bir işe atılmak için çeşitli planlar yapıyor ve en uygun zamanı bekliyorsunuz. Tembel durmayı sevmediğiniz ve hareketli bir insan olduğunuz için sürekli bir koşuşturmaca içinde olacaksınız. Eksik değerlendirmelerle yöneldiğiniz olaylarda agresif tavırlara dikkat. Etkilendiğiniz insanlar, size her zaman kredilerini sunmayabilirler.
12 2
İKİZLER İşyerinizde bugün hiç ummadığınız insanlarla yakınlaşabilir ve yeni dostluklar kurabilirsiniz. Yalnız eski dostlarınızın değerini de unutmamak lazım. Onlara çok şey borçlusunuz. Bir arkadaşınızın sizin yakın ilginize ihtiyacı var. Bu yakınlaşmayı sağladığınızda, duyduğu bu ihtiyacın ne kadar haklı olduğunu göreceksiniz.
12 3
YENGEÇ İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu yüzden el üstünde tutuluyorsunuz. Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz. Konuştuğunuz ve dertleştiğiniz insanlara biraz daha dikkat edin. Canınız sıkkın ve bunu paylaşmak istiyor olabilirsiniz.
12 4
ASLAN Sizin kariyerinizle uğraşan bir arkadaşınızın yapmak istediklerinin farkında değilsiniz. Sizin iyi niyetinizi suiistimal ediyor. Çevrenizdekilere biraz daha temkinli davranmalısınız. Bir yolculuk ve bu yolculukta pahalı bir alışveriş, büyük masraf görünüyor. Önümüzdeki günlerde size çok yakın biriyle böyle bir yolculuğunuz olabilir.
12 5