İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) Birçok kişiyle sizin için verimli olacak diyaloglar kuracaksınız. Bu beraberinde iş yaşamınıza hareket getirecektir. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz ya da hayatınızdaki bazı sorunlar çözülme noktasına gelebilir. Kararlı ve net yaklaşımlarla çalışmaya devam edeceksiniz. Girişimleriniz için doğru anı seçme yeteneğinizi en iyi şekilde kullanabileceksiniz. Daha çok spontan davranışlar göstereceğiniz bir gündesiniz. İş yaşantınızdaki önemli birinden önümüzdeki günlerde, kariyerinizi etkileyecek bir darbe yiyebilirsiniz. Buna hazırlıklı olmanız gerekiyor.
12 3
YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz) Kararsızlıkların ya da umursamazlıkların yolunuza çıkmasına izin vermiyorsunuz. Bir süre kolektif tutumlardan kaçınıp bireysel davranmanız yararlı olabilir. İletişimsel anlamda bazı sorunlar yaşayabilir ve kendinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz.
12 4
ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos) Bugün meslek yaşamınızda iddialı ve girişimci olabilirsiniz. Önemli kararları alma aşamasındasınız. Otorite konumundaki kişilerden destek görmeniz motivasyonunuzu arttırabilir. Yeniden başlama yolunu seçmediniz. İkinci bir fırsatı kesinlikle değerlendirin. Aksi takdirde çok pişman olursunuz.
12 5
BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül) İş yaşamınızda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve genel olarak gün boyunca keyfinizi kaçıracak gelişmeler olabilir. Mantığınızı geri plana iterek duygusal bir karar verebilirsiniz ancak bunun sonuçları ilerideki günlerde sizin için zarar verici olabilecektir. Çevrenizdeki insanların sizden beklentileri artabilir ve bu iş yaşamınızda sizin için rahatsız edici olacaktır. Çok önemli olmasa da yaşayacağınız küçük sorunlar keyfinizi kaçıracaktır. Yeni kararlar almak ve girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz. Çok önemsemediğiniz, ama sizin için önemli sayılabilecek, yapmanız gereken ziyaretleriniz var. İnsanları sonradan güç ikna edeceğiniz nedenlerle geciktirmeniz, bazı ilişkileri zedeleyebilir.
12 6