BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) Yaptığınız başvurulardan yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülebilir. İş hayatınızda ilişki sorunlarınız var. Bu ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyor gibisiniz. Kendinizi anlatmakta zorlanacağınız bir gündesiniz ve siz de çevrenizde olan bazı gelişmeleri anlamakta zorlanacaksınız.
12 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) Zihinsel olarak bugün kendinizi çok yorgun hissedeceksiniz ve bu durum işlerinize olumsuz yansıyacak. Amirinizden bu yüzden azar işitebilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Kendinizi fazla yormamaya çalışmalısınız.
12 3
YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz) Sizinle ilişkisinde hemen hemen her konuda şansını yitirdiğini düşünen saplantılı biriyle sorun yaşıyorsunuz. Bazı aksaklıklarda önemsemez tavrınız daha da problem yaratabilir. Aşk konusundaki kıskançlıklara dikkat edin. Dostunuzla düşmanınızı ayırmanızın zamanı geldi de geçiyor bile. Yatırım konusunda ani kararlar vermekten kaçının.
12 4
ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos) Birçok şeyin tek odaktan kontrolü, kaçınılmaz olarak sorunlar çıkartabiliyor. Sorumlulukları yaymak en çok sizin çıkarınıza olacak. Mutlak inisiyatif saplantınızı biraz törpülemek, sorumlulukları yaymak durumundasınız. Bir süreden beri beklediğiniz haberler gelebilir ve olumlu gelişmeler olabilir. Zihinsel aktiviteniz oldukça verimli olacaktır.
12 5