Koç: Sevgili koçlar bugün de ilişkiler ortak kazançlar konuları gündeminizde olacak.Sabah saatleri  stres yaratan enerjiler devrede olacak.İlişkinizde yada ortaklığınızda ani yön değişimleri yada bitişler yaşamanız muhtemel,bu etkiyi karşınızdaki kişilerden alabilirsiniz,vereceğiniz tepkiler yönü belirleyebilir,bitiş ayrılık istemiyorsanız sakin olun..
13 2
Boğa: Sevgili boğalar bu gün gündelik yaşamınız yada çalışma koşullarınızda kaos yaratan enerjiler devrede olacak.Öğle saatlerine kadar sinir stresiniz yükselebilir.Sakin ve önceliklerinize göre hareket etmeniz muhtemel stresleri azaltabilir.
13 3
İkizler: Sevgili ikizler bugün  sabah saatleri iletişimde sorun ve gerginlikler yaşayabilirsiniz özellikle parasal konularda.Aşk hayatınızda yada çocuklarla ilgili konularda da beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz.
13 4
Yengeç: Sevgili yengeçler bugün  de ev aile konuları gündeminizde.Ev yer değişimi alım satım da.Sabah saatleri kaos yaratan enerjiler devrede olacak,aile bireylerinizle sürtüşme yaşayabilir yada taşınma konularında aksiliklerle karşılaşabilirsiniz..
13 5