AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU             

Haftanıza parasal işlerinizin üzerine eğilerek başlayacaksınız. Bu Pazartesi önemli ve riskli parasal işleriniz varsa dikkatli olmaya çalışmalısınız. Kararsızlıklarınız adım atmanız gereken noktalarda sizi geciktirebilir. Arkadaşlarınızla planlarınızda keyif alamayabilirsiniz.



12 3

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU            

Haftanız aile hayatınıza, yuvanızda yapılması gereken işlerinizle başlıyor. Kendi isteklerinizi ön planda tutmanız bu Pazartesi ev ortamlarınızdaki memnuniyetsizlikleri arttırabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın aklınızı bulandırması ve kararsızlıklarınızı arttırması söz konusu olabilir.

12 4

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU           

Haftaya dış ortamlara bağlı işlerinizle, seyahatler veya ticari konularla başlayabilirsiniz. Gün içinde kafa karışıklıkları önemli işlerinizde sizi zorlayabilir. İş alanlarınızdaki titizliğinizle, eleştiren yönlerinizle kolay memnun olmayacaksınız.


12 5

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU       

Haftanıza özel hayatınıza ve ikili ilişkilerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Aile hayatınızda mutluluğu ve huzuru elde etmek kolay olmayabilir. Olumsuz bakış açısından uzak durun. Önemli insanlar tarafından kolay etki altına girebilir, kararsızlıklarınızı tetikleyebilirsiniz.



12 6