Boğa: Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Zihninizin çok iyi çalışacağı bir gündesiniz. Zihinsel bazı aktivitelerle ilgilenebilir ve oldukça yerinde kararlar alabilirsiniz. Fikirlerinizi rahatça ortaya koyabilecek ve karşınızdaki insanlara kabul ettirebileceksiniz. Bugün bazı kimselere akıl vermek zorunda kalabilirsiniz.
12 2
İkizler: Bugün çok katı tutumlar içinde olacağınız bir gün olacak. Çevrenizdeki insanlara görüşlerinizi kabul ettirmekte oldukça inatçı bir tutum takınıyorsunuz. Unutmayın herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil. Duygusal anlamda sizi oldukça mutlu edecek gelişmeler yaşayacaksınız. İhmal ettiğiniz ailenizi ziyaret etseniz hiç fena olmaz.
12 3
Yengeç: Bugün sevdiklerinizle ilgili sorumluluklar gündeme gelebilir. İçe dönük olmanız, konulara sabırsızlıkla yaklaşmanıza yol açıyor. Ailenizin ve dostlarınızın güven isteğinize cevap vermeleri sizi mutlu edebilir. Bugün kısa yolculuklar gündeme gelebilir ve çevrenizle iletişiminizde artış gözleyebilirsiniz. Yolculuklarda bilgilerinizi arttırma yoluna gidebilir, tanışabileceğiniz ilginç kimselerle iş konusunda yeni fikirler üretebilirsiniz.
12 4
Aslan: Sabah saatleri bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Güne keyifsiz bir başlangıç yapacaksınız ancak akşam saatlerinden sonra keyfinizi yerine getirecek gelişmeler olabilir. Çevrenizdeki insanları ikna etmek zorunda kalabilirsiniz ve gelişmeler keyfinizi kaçırabilir. Alacağınız kararlar konusunda çok dikkatli olmalısınız,mantık hataları yapabilirsiniz.
12 5